Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Puerto Rico - boka din charterresa

Välkommen på charter till Puerto Ricoen av de mest solsäkra orterna på Gran Canaria.

Staden ligger precis där en ravin mynnar ut i havet, här får du slående utsikt över det vackra landskapet.

En charterresa till Puerto Rico passar alla typer av resenärer och du kan njuta av generös shopping, lata dagar på de långa sandstränderna och charmiga restauranger. I stadens hamn hittar du allt från kaféer till restauranger och hamnen är en plats där människor möts och njuter av varandras sällskap.

Stranden i Puerto Rico är 400 meter lång och passar helt perfekt för barnfamiljer. Vattnet är lugnt tack vare vågbrytare och stranden är långgrund. Vill du ha lite mer fart och fläkt erbjuds du ett utbud av diverse vattenaktiviteter. 20 minuters promenad bort hittar du stranden Amadores och den kritvita sandstranden Anfi Beach är belägen mellan Puerto Rico och Arguineguin.

Bara två mil öster om Puerto Rico ligger en av de mest populära städerna i hela ögruppen – Playa del Inglés. Här hittar du ett pulserande nöjesliv där varje natt bjuder på fest på en av stadens många nattklubbar, diskotek och pubar. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.