Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Teneriffa - boka din charterresa

Välkommen att boka en charter till Teneriffa – den ö som är mest naturskön av Kanarieöarna. Ön är också den största och här hittar du allt för en lyckad semester: underbara stränder men också många sevärdheter och möjligheter till naturupplevelser. Teneriffa erbjuder både prunkande grönska och dramatiska bergsområden. Det finns många fina vandringsleder för dig som vill ha en aktiv semester. På ön finns vulkanen Teide och den omgivande nationalparken, ett mycket spännande utflyktsmål som bland annat bjuder på en fantastisk utsikt.

Ön är känd för sitt varma klimat och de vackra stränderna imponerar. Planera gärna din charterresa till Teneriffa väl för här finns också många fina byar och städer att besöka, däribland shopping- och kaféstaden Santa Cruz de Teneriffe samt den pittoreska bergsbyn Masca.   

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.