Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Sri Lanka - boka din charterresa

En charterresa till Sri Lanka kan bli till ditt livs äventyr. Detta tropiska paradis med grönskimrande bergdjungler och turkosa vatten erbjuder en upplevelse för alla.

På Sri Lanka besöker du ena dagen buddisttempel och plantager i bergen, för att nästa dag ligga på en underbar sandstrand i Ahungalla. För dig som älskar vattensport kan vi rekommendera ett besök i Bentota eller populära Hikkaduwa, där det även finns möjlighet att uppleva Sri Lankas fascinerande undervattensvärld. Hamnstaden Galle ligger cirka 116 kilometer från Sri Lankas huvudstad Colombo. Här strosar du omkring i ett myller av butiker och barer och ett besök i Galle Fort är ett måste. Unawatuna Beach är en av de vackraste stränderna i Sri Lanka och stranden ligger endast ett par kilometer från Galle.

Missa inte heller att besöka Sri Lankas gamla huvudstad Kandy. Passa också på att lyssna på den omåttligt populära popmusiken ”baila”, som blivit ett kännetecken för Sri Lanka.

För dig som vill och vågar finns det möjlighet att ge sig ut på safari i någon av nationalparkerna, där du får uppleva elefanter och leoparder på nära håll.

Året om ligger dagstemperaturen på härliga 30 grader, och under de ljumma nätterna ligger temperaturen alltid strax över 20 grader. 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.