Boka senast 30/11

Starta året i en solstol - 1.000:- rabatt/bokning

Lata soldagar vid poolen, vajande palmer, god mat och spännande utflykter. Boka din resa nu och försäkra dig om en härlig semester i vinter! 
Nu får du 1.000:- rabatt/bokning på alla charterresor till Madeira, Gran Canaria,  Förenade Arabemiraten och Dominikanska republiken

Vid bokning online uppge kampanjkoden: resiavinter18

Erbjudandet gäller avresor 1/1 - 15/4 2018 från avreseorterna Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Boka senast 30/11. 

Så hittar du de resmål som berörs av kampanjen i vårt chartersök nedan: skriv in resmålen - välj mellan Madeira, Gran Canaria, Dominikanska republiken och Förenade Arabemiraten - i sökfältet. Eller klicka på länkarna till höger!

Gäller nybokning av charterresa samt resperioder enligt specificering ovan. Ej endast flyg eller ospecificerat boende. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.  
Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.