Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Koh Samui - boka din charterresa

Åk på charterresa till Koh Samui, paradisön som brukar kallas för kokosön då den till en stor del är täckt av kokospalmskogar. Ön är Thailands tredje största och ligger utanför landets östkust. Det spelar ingen roll om man reser som par, barnfamilj eller ensam - här finns upplevelser som gör alla nöjda och belåtna. Du kan ta det lugnt och slappa på stranden, besöka ett spa, ta en golfrunda eller lära dig laga några av de mest välkända thailändska rätterna på en matlagningskurs. Den som önskar mer fart och fläkt kan snorkla, klättra, åka på djungelsafari eller dyka – för det sistnämnda är vattnen runt Sail Rock och Koh Tao en upplevelse.

På Koh Samui blandas vita sandstränder och långgrunt vatten med klippor och djupare vatten. Chaweng är perfekt för dig som vill varva strandliv med nattliv, medan Samrong Beach och Thongson Bay passar alla som söker ett lugnare, mer avskilt alternativ.  

Koh Samui har även flera sevärdheter att erbjuda besökare. Här finns den förgyllda, 12 meter höga Big Buddha, många vackra tempel och nationalparken Mu Ko Ang Thong som alla utgör trevliga inslag på din charter till Koh Samui.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.