Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Phuket - boka din charterresa

Åk på charter till Phuket, Thailands största ö, och låt dig förföras av dess vackra stränder, korallrev och nöjesliv. Även om Phuket ofta förknippas med fest och nattliv finns mycket att hämta här även för den som vill ta det lugnt. Det gör en charterresa till Phuket till ett bra val för både barnfamiljer och partysugna.

Phuket har flera stränder som är väl värda att utforska. För barnfamiljerna passar Nai Thom och ön Ko Phi Phi bäst – båda bjuder dessutom på utmärkt snorkling. Är du ute efter en relativt oexploaterad badstrand ska du besöka Nai Harn, en skyddad och vacker strand där du verkligen kan koppla av. Vill du däremot ha nära till shopping och restauranger samt tillgång till massor av aktiviteter är Patong Beach något för dig. Här finns dessutom gott om nattklubbar för den som vill gå direkt från stranden till klubben.

Om du vill ägna din resa åt annat än stränder finns mycket att välja på. Gå på en promenad genom Phukets gamla stad, där trånga gränder ramas in av hus i kolonialstil. Hyr en segelbåt och tillbringa dagen med att segla mellan de många omgivande öarna. Barnfamiljen kommer uppskatta ett besök på Phuket Aquarium och de mer äventyrslystna kan gå på djungelvandring i nationalparken Khao Phra Taew. På hela ön kan du dessutom räkna med att äta fantastiskt god mat – prova på rätter som fisksalladen yum plaa duk eller en massaman curry. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.