Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Thailand - boka din charterresa

Unna dig en charter till Thailand och njut av kritvita stränder, kristallklart vatten och sensationella smaker! Thailand är ett perfekt resmål under vintern med sitt tropiska klimat. Det varma och torra vädret pågår mellan november och mars. Därefter tar regnperioden vid fram till oktober. Vädret och regnmängden under monsunperioden kan skilja sig åt en del beroende på vart man väljer att åka i Thailand. 

Årsmedeltemperaturen är mellan 24 och 30 grader. Runtom i detta populära semesterparadis hittar du sagolika destinationer som alla har sin alldeles egna och unika charm. En charterresa till Thailand passar perfekt för såväl barnfamiljer, kompisgäng, som för yngre och äldre par, här finns något för alla. I Thailand kan du snorkla bland havets läckerheter, shoppa billigt, besöka historiska tempel, eller åka på härliga dagsutflykter i det natursköna landskapet.  

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.