Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Charter till Turkiet - boka din charterresa

Packa väskan lätt och ge dig av på en härlig charter till Turkiet! Här shoppar, äter och dricker du för en billig peng, samtidigt som du njuter av värme, vackra stränder och klarblått vatten. Turkiet är ett resmål som passar alla, här finns nämligen ett otroligt brett hotell-, restaurang och nöjesutbud som gör din semester varierad och händelserik. Eftersom landet är mycket prisvärt är det perfekt för shopping. Handtillverkade mattor, vackert målat porslin, kläder och kryddor är några av de saker som du kan fynda här.

Turkiet har också en spännande historia som syns både i den vackra arkitekturen och i det levande kulturlivet. I Turkiet kan du även räkna med att få spännande matupplevelser, testa gärna meze som är turkarnas svar på tapas. Här finns också mycket goda sötsaker, prova gärna baklava – ett sött och gott bakverk!

På en charterresa till Turkiet får du inte bara med dig sensationella shoppingfynd hem i resväskan, utan dessutom underbara och oförglömliga minnen. 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.