Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Alanya - boka din charterresa

Boka en charter till den turkiska staden Alanya som lockar med två kilometer långa sandstränder, fantastisk shopping, ett pulserande nattliv och god mat på trevliga restauranger!

Kuststaden Alanya är belägen nedanför Taurusbergen i sydvästra Turkiet. Främsta sevärdheten är den 250 meter höga klippan som från toppen erbjuder dig en av de mest häpnadsväckande utsikterna över det safirblå Medelhavet och den historiska staden.

På stränderna Kleopatrastranden och Östra stranden hittar du mängder av olika vattenaktiviteter, och du kan testa på allt från vattenskidåkning till dykning. Se till att boka in ditt besök på ett hamam också, ett turkiskt bad där du njuter av en helkroppsbehandling inklusive ångbastu, rengöring, peeling och massage.

I Alanya finns det ett stort utbud av restauranger. Det turkiska köket bjuder på mustiga rätter lagade av kött, fisk och grönsaker. Avsluta gärna din måltid med den populära desserten baklava. Kvällen rundas av med ett besök på en av de många pubar och nattklubbar som finns i staden.

Shopping erbjuds i mängder och oavsett om du letar efter trendiga märkeskläder, unika smycken i guld och silver eller något vackert till hemmet hittar du vad du söker i de många små butikerna på shoppinggatan. Här kan du också pressa priserna genom att pruta!  

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.