Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Antalya - boka din charterresa

Antalya – den perfekta kombinationen av avslappnat badparadis och kulturell storstad. Hamnstaden har ett utmärkt läge på den turkiska rivieran och karaktäriseras av sin moderna uppbyggnad med en historisk och charmig stadskärna.

Några av de mest populära sevärdheterna som du inte får missa när du åker på charter till Alanya är Hadrianus Triumfbåge, som var färdigbyggd år 130 e.Kr, den fantastiska teatern Aspendos och Antalya Museum, där du tas tillbaka till antiken och vandrar omkring bland unika, romerska fynd.

I Antalya ligger badstränder mycket nära tillhands. Besök Olympos Beach för att förena nytta med nöje – där kan du besöka ruinerna av Olympos i samband med att du njuter av sol och bad. Alanya Portakal Beach, även känd som den orangea stranden, ligger en kilometer öst om staden. Med sina 18 kilometer är Patara Beach den längsta stranden i Turkiet, och vid ett besök där kan du räkna med att stöta på en caretta caretta-sköldpadda.

Utbudet av shopping i staden är stor, och likaså utbudet av restauranger, kaféer och nattklubbar. Är du shoppingsugen finns det flera basarer och marknader att besöka, Old Bazaar, Orient Bazar och Dogu Garaji Market är bara några av dem. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.