Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Bodrum - boka din charterresa

Välkommen att boka charter till Bodrum. På Turkiets sydöstra kust ligger denna eleganta stad som länge varit något av ett jetsetparadis. Här finns ett livligt nöjesliv, en rik historia och många restauranger och butiker. En charterresa till Bodrum har kort sagt något för alla.

Bodrum bjuder på tillräckligt med aktiviteter för att inte lämna dig sysslolös. Bodrums medeltida slott dominerar stadsbilden och är väl värt ett besök, både för vyerna och för museet för undervattensarkeologi som finns här. Tillbringa dagen med att strosa runt i stadskärnan – där finns gott om basarer, caféer och restauranger och är ett utmärkt sätt att uppleva Bodrums folkliv. Vill du ta dig ut från staden rekommenderar vi ett besök i den charmiga byn Gümüslük där den gamla arkitekturen finns bevarad.

Runtom Bodrum-halvön finns också många fina stränder. Till de bästa hör Camel Beach, en lång och lugn sandstrand med många caféer och restauranger. Även i Bitez finns en lång strand som är både välstädad och familjevänlig. I närheten av stranden finns dessutom flera trevliga restauranger och caféer. Om du vill komma bort från de största stränderna och få lite lugn och ro är ett tips besöka att fiskebyn Torba.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.