Upp till 4.000:- rabatt på sommarresor med Ving

Vet du redan nu vart du vill resa i sommar? Se då till att säkra din resa på Vings stora sommarrea. Just nu upp till 4.000:- rabatt/bokning på charterresor i juni, juli och augusti med Ving. Gäller resor till bland annat Mallorca, Cypern, Grekland, Turkiet, Kroatien och Bulgarien. Begränsat antal platser, så säkra din plats i solen redan idag!

Prisexempel hämtades 24/2 2020 och gäller för resor under juli 2020 med Ving. Rabatten är avdragen i priset. Gör en sökning för ett uppdaterat pris.

Bokningsinformation:
Erbjudandet på upp till 4.000:- rabatt/bokning på charterresor i juni, juli och augusti 2020 med Ving. Kampanjen gäller även för Vings egna koncepthotell Sunwing Family Resorts och Sunprime Hotels. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Behöver du hjälp med din bokning?

Tveka inte på att höra av dig till oss! Fyll i en förfrågan eller ring oss.

Skicka en förfrågan

0771-92 92 92

Ving logotyp

ving-grekland-rhodos-_Sunwing_Kallithea_Be_wes6fLm_624x395.jpg

Delbetala med Klarna

Res tryggt med Resia

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.