Aktuell information ang. Coronaviruset & Resia Travel Groups rekonstruktion

Aktuell information ang. Coronaviruset

Charter till Vietnam - boka din charterresa

Boka charter till Vietnam och upplev ett resmål utöver det vanliga. Spännande mat, vänligt folk och vackra miljöer gör Vietnam till en perfekt destination. Huvudstaden Hanoi i den norra delen av landet är en metropol och en bra start för en charterresa till Vietnam. När du besöker Hanoi får du inte missa att strosa runt i den livliga stadskärnan som rymmer drygt 600 år av historia. I staden finner du mer än 600 olika tempel och miljön är vacker med lummiga parker, boulevarder och sjöar.

De norra delarna av Vietnam är bergiga och staden Sapa är centrum för vandrare. Längs kusten ligger Halong Bay som en favorit bland både barn och vuxna, badorten är med på världsarvslistan tack vare sina bergsformationer.

I södra Vietnam finner du Mui Ne och Nha Trang som erbjuder tropiska vatten, färgglada fiskar och härliga platser. Charterresor går även till staden Ho Chi Minh, tidigare Saigon, som bär på ett historiskt arv från Vietnamkriget.

En utflykt på floden Mekong låter dig uppleva kommersen i flodens delta och en matlagningskurs ger dig inblick i det vietnamesiska köket. Maten som lagas med mycket grönt, soppa och ris bildar tillsammans med spännande kryddor fantastiska smaker. Åk på en charterresa till Vietnam för en rik upplevelse.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.