Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Aktuell information gällande Digitalt Covid bevis

Res nu, betala sen - med Klarna

Klarna är det smidiga betalningsalternativet när du hittat din resa till rätt pris och vill boka, men du har ännu inte hunnit spara ihop till hela resan. Med Klarna kan du boka resan nu och antingen betala allt i slutet av nästa månad eller dela upp din betalning. När du delbetalar din resa med Klarna så sprider du ut din betalning över en längre period och du betalar lagom mycket varje gång. Boka resa med Klarna är smidigt och enkelt.

Boka paketresa

Boka och betala flyg med Klarna

När du måste resa iväg på kort varsel och behöver boka en flygbiljett snabbt är Klarna ett betalningsalternativ som låter dig resa först och betala sen. Du kan även välja att delbetala dina flygbiljetter över flera månader.  Har du kanske funderat på att boka flyg för en weekend till London och så dyker plötsligt flygbiljetten upp till ett kanonpris. Boka då ditt billiga flyg direkt och betala senare med faktura från Klarna. Det kan inte bli enklare att betala flygresor än med Klarna.

Boka flygresa

Det är enkelt att boka och betala hotell med Klarna

Är du sugen på en hemester och vill lyxa till det på ett fint hotell? Eller kanske drömmer du om det coola designhotellet i New York? Med Klarna bokar du hotellet nu och betalar sen. Välj att betala hotellövernattningen vid ett tillfälle eller dela upp betalningen och ta det i din takt. Boka hotell med Klarna gör det lätt att vara spontan!

Boka hotell

Med Klarna kan du boka din paketresa direkt

Vill du komma iväg på en bekväm paketresa med allt inkluderat? Boka din All Inclusive resa nu och betala senare med Klarna. Flexibiliteten i betalningen gör att du kan ta en sista minuten resa till solen även om du inte har möjlighet att betala allt vid bokningstillfället. Med Klarna betalar du paketresan antingen en månad senare eller sprider ut betalningen över flera månader.  Klarna ger dig valfrihet när du bokar din paketresa.

Boka paketresa

Vanlig frågor

Har du frågor gällande betallösningen?
Gå till Klarnas kundtjänst.

Svart Klarna logo

Betalsätt vi erbjuder:

  • Delbetala i din egen takt.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.1 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-15

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.