Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Australien - boka paketresa

Här kan du söka samt boka flyg och hotell till Australien. Landet bjuder på ett härligt klimat, spännande djurupplevelser och världens största korallrev vilket gör en resa hit till ett riktigt äventyr. Njut av pulsen i Sydney och spana in landmärken som operahuset och Harbour Bridge. Besök gärna också andra trevliga städer som trendiga Melbourne eller charmiga Adelaide.

Australien har en fantastisk natur. Hyr gärna en bil och upplev landets variation i form av regnskog, torra öknar och breda sandstränder. Här finns också ett rikt djurliv i form av krokodiler, koalor, pingviner och kängurur.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Australien så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.