Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Melbourne - boka paketresa

Välkommen att boka ditt flyg och hotell till Melbourne här. Många har fått upp ögonen för denna trivsamma stad de senaste åren. Melbourne är en kulturell smältdegel och har ett fantastiskt restaurangutbud. Staden lockar också med trendig shopping, vackra parker samt många musikfestivaler och sportevenemang.

Njut av utsikten och en god drink på en av Melbournes många takbarer. Flanera på stadens gator, utforska mysiga butiker och förkovra dig i stadens kaffekultur på någon av Melbournes coffeshops. Missa inte heller den fina matmarknaden Queen Victoria Market eller vackra Royal Botanic Gardens. En bit utanför Melbourne ligger den fina sandstranden St Kilda Beach, ett perfekt utflyktsmål när du vill ta en paus från stadsmyllret.  

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Melbourne så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.