Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Flyg och hotell till Sydney - boka paketresa

Funderar du på en resa till Sydney? Boka flyg och hotell till Sydney här. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor. Sydney är Australiens största stad och ett perfekt resmål om du är ute efter magnifika stränder, bra shopping, ett brett restaurangutbud och fina sevärdheter. Staden är mest känd för sitt pampiga operahus och landmärket Harbour Bridge. Ströva runt i det gamla hamnområdet The Rocks och insup atmosfären. Här finns många bra restauranger, barer, gallerier och trivsamma marknader. Moderna Darling Harbour lockar med ett vibrerande nöjesliv och många sevärdheter som passar både stora och små. Om du vill ta en paus från shopping och stadspuls är The Royal Botanic Garden väl värd ett besök.

Bad och surfsugna kan ta sig till de närliggande stränderna Bondi Beach (buss eller bil) och Manly Beach (färja) som ligger utanför staden.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Sydney så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra resor till Sydney

Delbetala med Klarna

Resia avbeställningsskydd

Nära dig i butik och online

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 8.7 av 10Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.