Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Bulgarien - boka paketresa

Bara ett par timmar från Sverige ligger vackra Bulgarien. Här möter du svartahavskusten med sina härliga sandstränder, pulserande nöjesliv och svalkande havsdopp. Boka ditt flyg och hotell till Bulgarien här för en chans att utforska landets varierande landskap. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor där du själv kan välja vilken ort du vill bo i. Dansa in natten på partyresmålet Sunny Beach, perfekt för en resa tillsammans med kompisgänget, eller upptäck Bulgariens långa historia på halvön Nessebar. Önskar du boka flyg och hotell för familjeresan rekommenderas barnvänliga Goldens Sands med sina kilometerlånga sandstränder. Önskar du resa under vintern väntar Rilabergen och Pirinbergens vita pister och i huvudstaden Sofia stoltserar vackra kyrkor och billiga marknader.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Bulgarien så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.