Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Cypern - boka paketresa

Boka en paketresa till Cypern för att få en solsemester vid Medelhavet med en lång säsong. Här finns det något för alla; shopping, nöjesliv, restauranger och vackra stränder. Välj mellan populära resmål som Ayia Napa, Nissi Beach och Fig Tree Bay.

Här kan du spendera lata stunder på vita stränder med rent och kristallklart vatten och upptäcka världen under ytan. Du kan också hyra bil och se vardagslivet i de små byarna eller följa med på en jeepsafari på norra sidan av ön. Medelhavets tredje största ö har influenser från Europa, Mellanöstern och Afrika, så maten är också något utöver det vanliga.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Cypern så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Resmål i Cypern

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.