Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Ayia Napa - boka paketresa

Funderar du på en resa till Ayia Napa? Boka flyg och hotell till Ayia Napa här. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor.

Ayia Napa, som är Cyperns mest populära semesterort, har något som faller alla i smaken. Orten bjuder exempelvis på högklassiga sandstränder med glittrande, inbjudande vatten, ett enormt utbud av restauranger och barer, fantastiskt välbevarade kulturskatter samt mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar! Ayia Napa är dessutom välkänt för sina många nattklubbar och sprudlande nattliv.

Från ditt hotell i Ayia Napa har du aldrig långt ifrån spännande kulinariska upplevelser, både i form av mat, dryck och delikatesser. I det direkta närområdet finner du även otroligt välbevarade lämningar från forntiden och medeltiden bland annat. Dessa lämningar utgörs exempelvis av gamla teatrar, tempel, kyrkor, kloster och gamla bosättningar - allt med intressant historia att ta del av.

På orten råder ett oemotståndligt klimat året runt för oss frusna nordbor. Här tar sommaren aldrig slut! Så ta tillfället i akt att boka en resa till Ayia Napa och njut av sol, bad, god mat och ett spännande nattliv.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Ayia Napa så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.