Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Larnaca - boka paketresa

Funderar du på en resa till Larnaca? Boka flyg och hotell till Larnaca här. En destination med en perfekt kombination av sol, bad och shopping. Vi erbjuder en rad fina hotell i denna fantastiska stad. Oavsett dina krav på pris och standard så har vi ett hotell som passar för alla.

Larnaca, som är Cyperns tredje största stad, bjuder sina besökare på ett subtropiskt medelhavsklimat som lockar många soltörstande nordbor varje år. Staden ligger vid den sydöstra kusten och utgör en av landets största handelshamn, vilket givetvis bäddar för utmärkta shoppingmöjligheter av olika slag. Genom att boka en resa till Larnaca får du den optimala blandningen av en avkopplande sol- och badsemester, blandat med ett aktivt stadsliv - det bästa av två världar! Staden bjuder på både stora badstränder och lite mer avskilda badplatser, roliga aktiviteter, intressanta sevärdheter och ett fantastiskt klimat i undersköna miljöer! Här äter och dricker du dessutom väldigt gott. Välj bland restauranger med internationella maträtter eller det enastående lokala köket med genuin matglädje. Det finns även ett stort urval av mysiga barer och fartfyllda nattklubbar.

Du kan enkelt och billigt ta dig runt i staden via lokalbuss, moped eller cykel. Du åker även taxi billigt.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Larnaca så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.