Filtrerar sökning
Valt flyg
{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPerson() | currencyEx}}{{flightHotelSearchVm.getTotalPricePerPersonBeforeDiscount() | currencyEx}} /pers
Till kassan
 

Flyg och hotell till England och Skottland - boka paketresa

Hos oss kan du söka, jämföra och boka flyg samt hotell till England och Skottland. Englands populäraste stad att besöka är utan konkurrens London. Utanför staden ligger också Europas största flygplats London Heathrow. Två andra välbesökta städer är Englands näst största stad Birmingham med flygplatsen Birmingham Airport och Skottlands största stad Glasgow med Glasgow Airport. Från Sverige flyger du med flygbolagen SAS, Norwegian och British Airways. Hotellen i England och Skottland håller något lägre standard än i Sverige, men priset är också lägre.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till England eller Skottland så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Boka din resa till England och Skottland

Storstadsfavoriter

Andra resmål i England och Skottland

Personlig reserådgivning

Nära dig i butik och online

Resia avbeställningsskydd

Flexibla betalningslösningar

Kundnöjdhet 8.4 av 10 Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.