Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Filippinerna - boka paketresa

Boka ditt flyg och hotell till Filippinerna här för en chans att utforska ett rike med 7641 olika öar. Landet bjuder på en garanterat unik upplevelse med varierande landskap, fantastiska dykmöjligheter och lugna dagar på paradisstränder. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor där du själv kan välja hur du vill att din resa ska se ut. Vanligast är att resa runt mellan olika öarna för att hinna uppleva så mycket som möjligt. Ta dig till ön Bohol för att se de berömda Chocolate Hills, över 1200 kullar som under torrsäsongen blir bruna som ljus choklad. Dyk sedan ner i kristallklart vatten vid välkända Sunken Cemetery utanför ön Camiguin för att upptäcka en vacker begravningsplats under ytan. Vill du komma undan från turisterna rekommenderas dykning vid orörda Camotes Islands. Har du tur kan du under ytan skymta både sjökor och valhajar. Avsluta sedan resan på paradisön Boracay, perfekt för dig som vill dansa långt in på natten.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Filippinerna så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Resmål i Filippinerna

Andra resor till Filippinerna

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.