Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Boracay - boka paketresa

Boka ditt flyg och hotell till Boracay här, ön som flera gånger blivit utsedd till världens vackraste ö. Njut av sol och bad på den fyra kilometer långa sandstranden White Beach och sök svalka i skuggan av en kokospalm under dagens varmaste timmar med vy över det turkosblåa havet. Hos oss hittar du ett brett utbud av smarta paketresor som gör det möjligt för dig att förverkliga just din drömresa. Oavsett hur du önskar bo, på ett lyxigare ett enklare hotell, så har vi resan för just dig.

Boracay är en verklig paradisö. Besök den kända baren Cocomangas, strosa längs strandstigen eller dyk ner bland korallrev och fiskar i det kristallklara vattnet. Uppskattar du aktiviteter bjuder Boracay även på goda möjligheter till golf, ridning, segling och parasailing. Missa inte ett besök till Diniwid Beach, en halvmåneformad strand omringad av regnskog och klippor. Garanterat sevärt!

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Boracay så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra resmål i Filippinerna

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.