Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Cebu - boka paketresa

Drömmer du om att resa till en tropisk ö med vackra korallrev, vita sandstränder och böljande kullar? Då ska du resa till Cebu Island i Filippinerna! Boka ditt flyg och hotell till Cebu här för en chans att besöka en av de bästa ö-destinationerna i Asien. Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av smarta paketresor. Välj själv om du önskar bo i provinsens huvudstad Cebu City som är en riktig metropol för handel, barer, nattklubbar och charmiga marknader. Eller om du vill upptäcka Filippinernas vackra korallrev med ett boende i Moalboal som bjuder på fantastiska platser för både snorkling och dykning. Vi rekommenderar att du startar din resa med flyg och hotell till Cebu för att sedan ta dig vidare till andra närliggande öar som dykparadiset Malapascua Island, Virgin Island och Batayan Island.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Cebu så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra resmål i Filippinerna

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.