Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Manila - boka paketresa

Funderar du på en resa till Filippinernas huvudstad Manila? Boka ditt flyg och hotell till Manila här och förbered dig på en vibrerande stadssemester med nära till sol och bad. Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av smarta paketresor som gör det möjligt för dig att upptäcka Manila på bästa möjliga sätt. Staden bjuder på häftiga historiska sevärdheter som Butterflypaviljongen, Ayala Museet och kinesiska och japanska trädgårdar. Missa inte ett besök till den spanska delen av staden med vackra Fort Santiago på Santa Clara Street och Intramuros. När du tröttnat på shopping och storstadsbrus lockar Batangas beach norr om staden med sin vackra sandstrand och fantastiska solnedgångar. Ett tips är att inte packa resväskan alltför full eftersom Manila även bjuder på mycket bra och billig shopping.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Manila så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra resmål i Filippinerna

Andra resor till Manila

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.