Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Frankrike - boka paketresa

Välkommen att boka flyg och hotell till Frankrike här. Vi har ett brett utbud av bra hotell och flygresor hos de största flygbolagen.

Frankrikes mest populära stad att besöka är Paris. Paris har också landets största, och Europas näst största, flygplats, Charles De Gaulle. Den kallas också Roissy-flygplatsen. Två andra populära resmål i Frankrike är Nice med sin flygplats Nice Côte d'Azur Airport och Marseille med flygplatsen Marseille Provence Airport. De flygbolag som dominerar trafiken mellan Sverige och Frankrike är SAS, Norwegian och Air France. Tänk på att hotell ofta är något dyrare i Frankrike än i Sverige och att standarden är lite lägre. Men detta varierar också mellan olika städer.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Frankrike så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Boka din resa till Frankrike

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.