Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Bora Bora - boka paketresa

Funderar du på en resa till Bora Bora? Här kan du boka paketresor till paradisön Bora Bora som tillhör Franska Polynesien. Förverkliga drömmen om Söderhavet!

Börja din resa i Franska Polynesien med ett flyg till Tahiti. Därifrån tar Air Tahiti dig till Bora Boras flygplats Motu Mute Airport som ligger på den lilla atollen Motu Mute. Air Tahiti gör ca fem flygningar om dagen från Tahiti till Bora Bora. Tips! Sitt om möjligt på vänster sida av planet när du reser dit för bästa utsikten över lagunen.

När du landat åker du vidare med båt, antingen till ditt hotell ute på en av atollerna eller in till själva huvudön. Att bo i en lyxbungalow byggd på pålar i den turkosa lagunen är den ultimata söderhavsdrömmen. Räkna med att det kostar därefter. På huvudön kan du hitta hotell i lägre prisklass.

Franska Polynesien har ett tropiskt klimat året runt.  Den bästa tiden att besöka landet är under den torra perioden mellan maj och oktober då det är lite nederbörd, låg luftfuktighet och temperaturerna är milda och behagliga.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Bora Bora så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Inspiration om Bora Bora

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.