Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Grekland - boka paketresa

Välkommen att boka flyg och hotell till Grekland här. Vi har ett brett utbud av bra hotell och flygresor hos de största flygbolagen.

De största destinationerna i Grekland är huvudstaden Aten med flygplatsen Athens Eleftherios Venizelos International Airport, Kreta med flygplatserna Chania Souda Airport och Heraklion Nikos Kazantzakis samt Rhodos stad där du landar på Diagoras Airport. De två största flygbolagen som flyger på Grekland från Sverige är SAS och Norwegian. Hotell i Grekland är i snitt billigare än i Sverige men standarden är också ofta lägre.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Grekland så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.