Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Santorini - boka paketresa

Många drömmer om att resa till Santorini. Denna pärla i Egeiska havet har verkligen mycket att erbjuda! Här kan du boka flyg och hotell till Santorini och uppleva allt från magiska solnedgångar till pittoreska byar och lavastränder. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor. Välj vilken ort du vill bo i, vackra Oia ligger på en klippa och lockar med enastående solnedgångar och mysiga tavernor. Santorinis huvudstad Firá är också populärt med sina vindlande gränder, barer och nattklubbar.  Det finns även många fina små badorter för dem som vill ha nära till öns stränder.

Ön Santorini uppstod efter ett vulkanutbrott för flera tusen år sedan. Ett sätt att uppleva öns skönhet är att ge sig ut på en vandringstur. Tänk bara på att göra vandringen när det inte är så varmt på dagen och ta med vätska!

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Santorini så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra destinationer i Grekland

Andra resor till Santorini

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.