Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg & hotell till Maldiverna - boka paketresa

Boka flyg och hotell till Maldiverna och förverkliga din resdröm. Öriket Maldiverna bjuder på barfotalyx och total avkoppling. Palmkantade stränder, bungalows på pålar över vattnet, fantastiska korallrev. Här finns något för alla oavsett om du är ute efter en perfekt destination för smekmånaden, dyk- och snorkelupplevelser med familj och vänner eller bara en underbar semester som ger minnen för livet.

Malé International Airport är huvudflygplatsen på Maldiverna. Den är placerad i den norra delen av landet på ön Hulhule. Bor du inte på Hulhule transporterar du dig antingen med båt eller sjöflygplan vidare till just den paradisö som du ska besöka. Se över hotellets villkor i din sökning för vad som gäller för just det hotell du önskar bo på under din vistelse.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Maldiverna så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra destinationer i Indiska Oceanen

Andra resor till Maldiverna

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.