Flyg och hotell till Mauritius - boka paketresa

Vill du uppleva stränderna på Mauritius? Välkommen att boka ditt flyg och hotell till Mauritius här.  Upplev ön som uppfyller alla drömmar du kan tänkas ha om en paradisö! Exklusiv och vacker med vänliga invånare, långa lena sandstränder och turkost vatten. Slappna av och njut av palmsus och vågorna som slår in mot strandkanten. Korallrev lockar med häftig dykning och snorkling. Det här är ett perfekt resmål för er som vill fira en födelsedag, en smekmånad eller helt enkelt söker avkoppling i vackra miljöer.

Missa inte heller ett besök i huvudstaden Port Louis som bjuder på marknader, folkmyller och vacker kolonial arkitektur. Mauritius invånare har sina rötter i Afrika, Europa, Indien och Fjärran Östern vilket inte minst märks på den fantastiska maten. Solmogna frukter, grillade skaldjur, välkryddade fiskrätter och fina bakverk förgyller vistelsen på Mauritius.

Till Mauritius kan du resa året runt då ön har ett tropiskt klimat. Sommaren på Mauritius är mellan november och april. Under den här perioden ligger temperaturen på upp mot 30 grader på dagen.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Mauritius så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Utvalda resor till Mauritius

Flyg & hotell
Priserna är framsökta vid 2020-09-23 20:00:19

Paketresor

Flyg & hotell

Priserna är framsökta vid 2020-09-23 20:00:19

Andra destinationer i Indiska Oceanen

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.