Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Mauritius - boka paketresa

Vill du uppleva stränderna på Mauritius? Välkommen att boka ditt flyg och hotell till Mauritius här.  Upplev ön som uppfyller alla drömmar du kan tänkas ha om en paradisö! Exklusiv och vacker med vänliga invånare, långa lena sandstränder och turkost vatten. Slappna av och njut av palmsus och vågorna som slår in mot strandkanten. Korallrev lockar med häftig dykning och snorkling. Det här är ett perfekt resmål för er som vill fira en födelsedag, en smekmånad eller helt enkelt söker avkoppling i vackra miljöer.

Missa inte heller ett besök i huvudstaden Port Louis som bjuder på marknader, folkmyller och vacker kolonial arkitektur. Mauritius invånare har sina rötter i Afrika, Europa, Indien och Fjärran Östern vilket inte minst märks på den fantastiska maten. Solmogna frukter, grillade skaldjur, välkryddade fiskrätter och fina bakverk förgyller vistelsen på Mauritius.

Öns främsta turistorter är Grand Baie, Belle Mare och Flic en Flac. Den historiska staden Mahébourg ligger i Grand Port-distriktet och här hittar du nationalmuseet där du kan strosa runt i timmar. Från staden kan du också ta spännande dagskryssningar i en katamaran.

Till Mauritius kan du resa året runt då ön har ett tropiskt klimat. Sommaren på Mauritius är mellan november och april. Under den här perioden ligger temperaturen på upp mot +30 grader på dagen.

En resa till Mauritius uppfyller alla drömmar du har om en paradisö. Med dess långa, kritvita stränder, fantastiska omgivningar och avslappnade kultur får du en resa du sent ska glömma!

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Mauritius så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra destinationer i Indiska Oceanen

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.