Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Zanzibar - boka paketresa

Upplev paradiset Zanzibar med dess kritvita stränder och turkosa hav. På en paketresa till Zanzibar får du njuta av ett härligt, tropiskt klimat och du kan koppla av och njuta av lugnet på ön.  Sola, bada och dyk vid korallreven för att se sköldpaddor och vackra fiskar i regnbågens alla färger i Indiska Oceanen.

Något Zanzibar sedan länge är känt för är sina kryddor och här kan du åka på olika spännande kryddsafaris där du får uppleva smakerna i exotiska omgivningar . På ön produceras först och främst saffran, muskot, peppar och kanel. Öns huvudstad heter Zanzibar Town, och här bör du besöka den äldre delen Stone Town som är med på UNESCOs världsarvslista.Strosa runt bland smala gränder, vackra moskéer och möt den mix av traditioner som präglat stadens handel sedan länge. Vill du bo vid de kritvita stränderna och det turkosa havet så ska du välja de norra och östra delarna av Zanzibar. I byn Nungwi på norra sidan och på din resa till Zanzibar kan du välja att bo

på ett av de lyxigare hotellen precis vid stranden eller något av de mer prisvärda hotellen som egentligen inte ligger särskilt långt från stranden de heller.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Zanzibar så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra destinationer i Indiska Oceanen

Andra resor till Zanzibar

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.