Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Indonesien - boka paketresa

Längtar du efter sand mellan tårna och fantastiska reseupplevelser? Här kan du boka flyg och hotell till Indonesien, ett spännande land som består av nästan 14 000 öar. Njut av orörda stränder, intressant kultur, grönskande risterrasser och god mat.
Boka en resa till favoritresmålet Bali. Hit reser många just för de stora vågorna och surfandets skull. De riktigt vana hänger framför allt på de stora surfplatserna Dreamland och Ulu Watu på södra udden. Kuta är populärt för dig som söker vackra stränder, shopping och ett livligt nöjesliv med restauranger och nattklubbar.
Bali har ett behagligt klimat året om, men högsäsong är under sommaren.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Indonesien så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa. 

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.