Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Tel Aviv - boka paketresa

Funderar du på en Tel Aviv-resa? Boka flyg och hotell till Tel Aviv här. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor.

Tel Aviv är en stad som bjuder på det mesta! Här finner du hela 13 stränder, bardans, marknader och hummus i världsklass. Du flyger enkelt hit från Sverige med flygbolag som Air France, Air Baltic, LOT och Finnair. Norwegian erbjuder direktflyg med en flygtid på cirka 4,5 timma. Det gör Tel Aviv till en perfekt weekenddestination som dessutom har ett behagligt klimat nästintill året runt.

Som svensk medborgare behöver du inget visum för att besöka Israel så länge din vistelse är under 90 dagar. Var dock noga med att se till att ditt pass är giltigt i minst 6 månader efter hemresan från Israel.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Tel Aviv så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Inspireras av Tel Aviv

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.