Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Toscana - boka paketresa

Längtar du efter en resa till Toscana? De bästa städerna att flyga till om man vill uppleva den vackra regionen är Florens eller Pisa. Boka ditt flyg och hotell till Toscana här och utforska traktens pittoreska städer. Pisa är perfekt för dig som vill flanera i en fin stadskärna och se det lutande tornet i Pisa. I Florens trängs sevärdheterna med varandra men ett måste är naturligtvis konstmuseet Uffizierna och Il Duomo. Andra fina pärlor att besöka i Toscana är Lucca, San Gimignano och Sienna. Det finns såklart många bra hotell i alla städer i Toscana men hyr gärna en bil eller cykel för att uppleva de sagolika omgivningarna. Ta en tur i Chiantiområdet, boka ett boende på en agriturismo och njut av gott vin och lokala specialiteter. Om du längtar efter salta vindar och svalkande bad så kan du styra kosan mot Toscanas kust, här finns många fina stränder runt badorter som Viareggio, Forte de Marmi och Cecina.   

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Toscana så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra resmål i Italien

Mer om Toscana

Andra resor till Toscana

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.