Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Kap Verde - boka paketresa

Funderar du på en resa till Kap Verde? Boka flyg och hotell till Kap Verde här. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor.

Med 350 soldagar om året är Kap Verde ett populärt semesterresemål året runt. Kap Verde är känt för sina oändligt långa sandstränder. Har kan du promenera i timtal om du behöver resa dig från solstolen och sträcka på benen. Det blåser nästintill ständigt på Kap Verde men blåsten gör det också hanterbart att vistas i den tropiska hettan på ett behagligt sätt. Medeltemperaturen under vintern är runt 24 grader medan den under sommarmånaderna går upp emot 30 grader.

Kap Verde har två populära turist-öar; Sal och Boa Vista.
Sal är rätt destination för dig som vill ha en lite livligare semester. Här finner du ett större utbud av restauranger och barer. Boa Vista är något lugnare med något längre stränder. Båda öarna erbjuder pålitlig sol och vackra stränder.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.