Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Peking - boka paketresa

Boka flyg och hotell till Peking här. Vi erbjuder de bästa hotellen och de största flygbolagen – bokningsbara i en smart paketresa.

Kinas huvudstad är enorm och hotellutbudet är också därefter – här finns boende för alla plånböcker. Du kan räkna med att prisnivån på hotell är något lägre här än i Sverige. Sträckan Sverige-Peking domineras framför allt av tre flygbolag: Finnair, Air China och SAS. Beijing Capital International Airport är världens näst största flygplats och består av tre terminaler och ligger 32 kilometer nordöst om staden. När du ska ta dig härifrån in till stan väljer du främst mellan tunnelbana och buss. Men även taxi kan vara ett alternativ.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Peking så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra resor till Peking

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.