Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Kroatien - boka paketresa

Upptäck Kroatien och boka ditt flyg och hotell här. Kristallklart vatten, fina badvikar, pittoreska städer, mat som är inspirerat av det italienska köket och ett relativt billigt prisläge gör att Kroatien länge har varit ett populärt resmål för många. Både på öarna och fastlandet finns det många hotell att välja mellan i olika prisklasser. Makarska Rivieran lockar med härliga stränder och ett intensivt uteliv.

Kroatien har över 1000 öar så här är det bara att välja din favorit.  Hvar, Brac, Krk och Vis är några av de mest kända. Pärlor på fastlandet är bland annat de historiska städerna Split, Dubrovnik och Trogir. Semesterlivet i Kroatien utlovar soldränkta stränder (ta med badskor, de flesta stränder består av klappersten), ett glittrande Adriatiskt hav och charmiga små byar. Segling, dykning, vackra nationalparker och historiska sevärdheter lockar också.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Kroatien så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Resmål i Kroatien

Inspiration om Kroatien

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.