Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Dubrovnik - boka paketresa

Funderar du på en resa till Dubrovnik? Boka flyg och hotell till Dubrovnik här. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor.

Hör historiens vingslag och njut av salta bad i Dubrovnik! Här hittar du enkelt och smidigt bra och prisvärda resor till Dubrovnik. Här finns boenden i alla prisklasser, och oavsett om du vill bo på lyxhotell precis vid vattnet eller hitta ett charmigt budgethotell inne i staden så kommer du att hitta något som faller dig i smaken.

Dubrovnik är känd för sin magnifika natur och fantastiska historia. Här kan du njuta av salta bad i det blåaste vatten du kan tänka dig, eller flanera omkring bland de fascinerande medeltidsbyggnaderna i den gamla delen av staden. Från Dubrovnik är det också enkelt att ta sig ut till någon av de många natursköna öarna runt omkring med båt. Passa på att insupa det rika kulturlivet och njut av de fantastiska skaldjuren Dubrovnik har gjort sig känt för.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Dubrovnik så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Fler resmål i Kroatien

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.