Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Litauen - boka paketresa

Välkommen att boka flyg och hotell till Litauen som en smart paketresa. De flesta som flyger till Litauen landar utanför huvudstaden Vilnius och på dess flygplats Vilnius International Airport. Även hamnstaden Klaipėda och badorten Palanga är populära resmål. Här landar du på Palanga International Airport. Det är framförallt tre flygbolag som dominerar trafiken mellan Sverige och Litauen: SAS, AirBaltic och Norwegian. I Vilnius är hotellstandarden ungefär som i Sverige men det är billigare att bo på hotell här. I övriga Litauen är standarden något lägre.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Litauen så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Boka din resa till Litauen

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.