Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Malaysia - boka paketresa

Ska du boka flyg och hotell till Malaysia? Gör båda delarna här som en smart paketresa.

Det finns flera populära resmål i Malaysia. Huvudstaden Kuala Lumpur lockar med storstadsliv. Här landar du på Kuala Lumpur International Airport. Semesteröarna Langkawi på gränsen till Thailand lockar med bad och stränder, här landar du på Langkawi International Airport. Flyg från Sverige till Malaysia domineras av bolagen Malaysian Airlines, Air France, Singapore Airlines, Thai Airways, Emirates och Qatar Airways. Hotellstandarden varierar inom landet beroende på stad och ö, men här finns något för alla. I snitt är priset för hotell i Malaysia lägre än i Sverige.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Malaysia så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Boka din resa till Malaysia

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.