Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Mexiko - boka paketresa

Funderar du på att resa till Mexiko? Boka flyg och hotell till färgstarka Mexiko här! Mexiko är ett stort och varierat land som bjuder på mångfacetterade städer, arkeologiska pärlor efter aztekerna och mayaindianerna, milslånga sandstränder och spännande matupplevelser. Här finns många fina städer att besöka. Du kan till exempel njuta av mat och kultur i mångmiljonstaden Mexico City eller gå på strövtåg i den charmiga staden Oaxaca med sina pastellfärgade hus.
Men det är främst till Mexikos fantastiska stränder och livliga badorter som många soltörstande resenärer vallfärdar. På Yucatánhalvön finns populära resmål som Cancún och Playa del Carmen som lockar med ett avslappnat strandliv, snorkling och sköna utekvällar med restaurangbesök och barhäng.

Gör ett klokt val, boka en paketresa till Mexiko så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.