Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Cancun - boka paketresa

Boka ditt flyg och hotell till Cancún här och se fram emot en resa som innehåller på både stad och bad. I Cancún finns milslånga stränder som bjuder in till lata dagar i en solstol, ett turkost hav och roliga vattensporter. Åk gärna också på utflykter till andra fina stränder, en båttur bort ligger till exempel ön Isla Mujeres med den fina stranden Playa Norte.
De som gillar snorkling kan upptäcka korallrevet The Great Mayan Reef utanför kusten. Här finns möjlighet att se bland annat havssköldpaddor och papegojfiskar.
Staden Cancún bjuder naturligtvis också på bra shopping och ett stort utbud av restauranger. För festsugna finns här ett livligt uteliv och party under stjärnorna.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Cancún så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra resor till Cancun

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.