Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Playa del Carmen - boka paketresa

Funderar du på en resa till Playa del Carmen? Boka flyg och hotell till Playa del Carmen här. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor.
Playa del Carmen är en av de mest populära turistorterna i Mexiko. Här finns både större resorts vid stranden och enklare boenden längs huvudgatan. Om du bokar en paketresa till Playa del Carmen har du chans att uppleva en härlig semester med god mexikansk mat, avslappnande stranddagar och ett livligt nattliv.
Stranden är kritvit, vattnet är turkost och längs gågatan Quinta Avenida finns ett stort utbud av restauranger och barer samt många småbutiker för dig som vill shoppa. Från Playa del Carmen kan du ta en utflykt till Tulum Beach som är en av världens vackraste stränder och här kan du även besöka de historiska Mayaruinerna.
Flygtrafiken på Yucatánhalvön koncentreras till Cancúns internationella flygplats. Flygplatsen är den näst mest trafikerade i Mexiko.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Playa del Carmen så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.