Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Gdansk - boka paketresa

Funderar du på en resa till Gdansk i Polen? Boka flyg och hotell till Gdansk här. Vi erbjuder ett brett utbud av smarta paketresor till den charmiga staden. Gdansk är en trevlig stad att upptäcka till fots. Njut av vacker arkitektur, grönskande parker, mysiga kaféer och ett vibrerande nöjesliv.

Viktiga sevärdheter är bland annat Mariakyrkan med sin astronomiska klocka och Gdansk medeltida hamnkran Zuraw.  Besök också bärnstensmuseet där man får lära sig allt om bärnstenens historia.

Idag har Gdansk nästan växt samman med Sopot och Gdynia och de tre städerna kallas för Trippelstaden. Missa inte att ta en tur till den härliga badorten Sopot och dess fina stränder om du åker dit på sommaren.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Gdansk så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Upptäck Gdansk

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.