Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Seychellerna - boka paketresa

Längtar du efter palmkantade stränder och en skön havsbris? Boka flyg och hotell till Seychellerna och se fram emot en avkopplande semester. Seychellerna är en ö-grupp utanför Afrikas östra kust i Indiska oceanen. Här finns inbjudande stränder, fantastiska snorklingsmöjligheter och vacker natur. De tre största öarna är Mahé, Praslin och La Digue. Tre pärlor som förutom paradisstränder även har härliga vandringsleder, fina möjligheter att surfa (juli och augusti är bra surfmånader) samt ett stort utbud av vattensporter. På La Digues stränder kan du se fantastiska grantiformationer.

Den vackra nationalparken Vallée de Mai, som finns med på Unesco:s världsarvslista, på ön Praslin är ett underbart utflyktsmål. Seychellernas största ö är Mahé som med sin huvudstad Victoria även erbjuder lite mer puls i form av marknader, gallerier, restauranger och barer.    

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Seychellerna så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Andra destinationer i Indiska Oceanen

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.