Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Palma de Mallorca - boka paketresa

Boka flyg och hotell till Palma de Mallorca. Res till den charmiga staden och upptäck Palma de Mallorcas många sidor. Här kan du beundra fina sevärdheter som katedralen La Seu, shoppa kläder och fint hantverk samt avnjuta en drink i solnedgången på en takterrass innan det är dags att utforska Palmas många restauranger och barer. Palma de Mallorca är perfekt för dig som vill njuta av både stadsliv och strandhäng. Den trevliga stranden Platja Ca'n Pere Antoni ligger mycket centralt. Men hyr gärna en bil en dag eller två för att besöka öns övriga stränder och pittoreska byar.

Du landar på flygplatsen Palma de Mallorca Airport som ligger nio kilometer från stadens centrum. Det går regelbundet bussar från flygplatsen in till Palma. Standarden på hotell i Spanien är överlag lite lägre än i Sverige, men också i snitt billigare.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Palma de Mallorca så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.