Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

Flyg och hotell till Spanien - boka paketresa

Välkommen att boka flyg och hotell till Spanien som en smart paketresa. Spaniens topp tre flygdestinationer är Barcelona, Madrid och Palma. Om du flyger till någon av storstäderna Barcelona och Madrid landar du på flygplatserna El Prat respektive Barajas. Flyg till Palma landar på Palma de Mallorca Airport. De största flygbolagen som flyger till Spanien från Sverige är SAS, Norwegian och Vueling. När du ska boka hotell i Spanien kan det vara bra att känna till att standarden överlag är lite lägre än i Sverige. Men ett hotellrum är också i snitt billigare.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Spanien så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Boka din resa till Spanien

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.