Aktuell information ang. Covid-19

Aktuell information ang. Coronaviruset

Flyg och hotell till Kapstaden - boka paketresa

Planerar du att boka flyg och hotell till Kapstaden? Köp en paketresa här! Kapstaden har ett fantastiskt läge vid havet och Taffelberget. Det finns både leder och en bergbana för dem som vill njuta av utsikten från berget. Kapstaden bjuder på härliga shoppingmöjligheter, magnifik arkitektur, intressanta museum samt ett livligt nattliv och ett rikt utbud av restauranger i hamnkvarteren V & A Waterfront. Gör gärna en avstickare från stan för att besöka en vingård eller ta en golfrunda.
En spännande sevärdhet är ön Robben Island, det var här Nelson Mandela satt fängslad i 18 år. Ön är numera ett museum och har utsetts till världsarv av Unesco.

Flygtiden från Sverige till Kapstaden är cirka 14 timmar. Du landar på Cape Town International Airport som ligger ca. 2,2 mil från stadens centrum. Ett tips är att antingen förboka en transferbuss till ditt hotell eller beställa en i ankomsthallen. Du som är bekväm med att köra i vänstertrafik skulle även ha stor nytta av en hyrbil under ditt besök. Det finns många platser att se i Kapstaden och avstånden är ofta längre än att man kan gå till fots.

Gör ett klokt val, välj en paketresa till Kapstaden så får du tillgång till flygbolagens och hotellens bästa priser. Dessutom skyddas du av paketreselagen under din resa.

Sveriges bästa onlineresebyrå 2019

Kundnöjdhet 4.4 av 5Trustpilot_brandmark_gr-blk_RGB.png

Ring oss mån-fre 13-16

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.